Koffeinkick

Jag föll för grupptrycket och drack en kaffe i pausen på min teaterkurs, bad idea!

Jag har inte druckit kaffe på flera veckor, så nu har jag värsta koffeinkicken, mina händer skakar och jag måste påminna mig själv om att andas.

Egentligen så passar det ganska bra att vara extra på G nu när jag måste packa det sista och ta mig till flyglatsen, det är ett nattflyg, så jag ska ta en insomningstablett och förhoppningsvis slockna i princip direkt. Jag brukar bli extremt trött efter en kaffekick, så vem vet det kanske funkar riktigt bra.

Jag måste slå ett slag för Prioritypass – det kortet som låter mig använda diverse lounger på flygplatser. Så sjukt bra. Jag blir ju som ni vet sjukt stressad på flygplatser så för mig är det himmelssänt när man åker economy eller premium economy och inte har lounge access.

Nu har jag inte tid att sitta här och lata mig mer, jag måste ta mina skakiga händer och klämma ner det sista i väskan. På andra sidan ska jag visa er vårt schema för bröllopsveckan, Bailee gillar att planera, så det är en massa roliga saker som skall göras.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *