Magiska svampar

Söta Lisa tog med en påse av de här små roliga svamparna till mig. Jag har smittat henne med mitt Percy pigtails-beroende och hon tänkte smitta mig tillbaka. De ser ut som vanliga svenska svampar, men ikke, det är supergoda engelska specialsvampar.

Absolut en ny favorit. Yum!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. åh.
  pröva colin the caterpillar från marks and spencer. jag lovar,dom är fantastiska!
  kram

  1. Hej Bella!

   aa, ska genast testas!
   kram
   Tess

 2. Haha vad roligt att du tyckte om dom… definitivt beroende framkallande! Ha en underbar resa sa ses vi nar du kommer tillbaka for diverse upptag;) xx

  1. Hej gumman!
   Tack, och tack för svamparna!
   kraaam

 3. Hej! Tack för en otroligt bra blogg. Jag tänkte fråga dig om du möjligen vet om det finns en välsorterad Victoria Secret butik någonstan i centrala London. Har nämligen googlat runt lite och fått fram någon adress, men är inte helt på det klara om det verkligen ligger en butik på den adressen. Sen en annan fråga, har du några bra tips på uteställen med bra drinkar och bra musik som man kan dansa till.

  Tack snälla!
  Mvh Elisabet

  1. Hej Elisabet!

   Vad kul att du gillar bloggen! Jag tror inte att Victorias Secret har någon butik i England ännu tyvärr. Jag hoppas att det kommer dock.

   Hm, bra dansställen skulle jag säga Boujis och Kuckuu annars brukar Raffles på kings rd ha bra musik. Barer jag gillar är Eclipse på walton street men man kan inte riktigt dansa där. Sen är Freuds på shaftersbury avenue en grym bar, men tyvärr inget dansgolv.
   kram

   Tess

 4. Hej Tess!
  Åh njam! Måste prova! Älskar piercy med!

  Vilka områden i London är ”bra” att bo i? om man har en budget runt 500-550 pcm incl bills?
  Jag kollar på Parsons Green, Fulham, Kensington, Paddington, Bayswater, Islington, men hur är Canary Wharf? Isle of dogs?
  Hur lång tid tar det till fots till närmaste metro från Battersea?

  Hittar inte ngn post om det riktigt.. eller så letar jag iten så bra! 🙂

  stort tack!
  kram!

  1. Jag har bott på Isle of Dogs, och det beror helt på VART. Vissa bitar är hemska rent av, men vissa (speciellt vid vattnet mot Greenwich) är jättefina! Titta runt först. Det finns en del councilhouses där (speciellt det jättehöga vid vatten som man ser över hela halvön) och tyvärr drar det åt sig en del konstigt folk. Men det finns ett jättestort ASDA att handla på och nära till Canary Wharf för shopping och dyl. Dessutom är det ju nära DLR och sen tuben…

 5. Ja, det är svårt att hitta bra godis i övriga europa. jag kör på surt godis här i Paris, men jag saknar plockgodiset i Sverige. När jag bodde i London brukade jag köpa lösgodiset på Topshop på Oxford St. Så satans dyrt, bara….