Me and my Calvins


Jag har alltid varit en Hanky Panky och Agent Provocateur-tjej, men på senaste har jag fått en helt ny favorit. jag köpte på mig ett gäng Calvin Klein set under annandagsrean och fy bubblan vad bekväma och snygga de är.

Skönt med lagom stora boxertrosor som inte ser ut som killkalsonger men inte häller är pyttesmå och skär in överallt.

Jag har alltid gillat Calvins på killar, men nu gillar jag det ännu mer på mig själv.

Jag har för övrigt världens skummaste navel eftersom jag är född med en ”outie” och sen försökte täcka den under tonåren med en navelpiercing, som senare rycktes ut en vild natt och lämnade ett lagom fint ärr. Nu har jag lärt mig leva med hur den ser ut och ser den som en del av mig och vad som är charmigt just med min kropp.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Läs om sex, drama, musik, fester & mode – i en och samma blogg!

  http://ANONYMOUSROCKSTARLIFE.blogg.se

 2. Hur har du fått så fin mage? träning, mat? 🙂
  svara gärna i kommentarsfältet, kram!

  1. Hej Sandra!

   Tack, vad gullig du är! Jag har ridit väldigt mycket när jag var yngre, så där ligger grunden till att jag lätt får magmuskler, annars kör jag mina situps på powerplaten nån gång i veckan och så tränar jag yoga som är bra för magen med.
   kram
   Tess

 3. Oj så smal mage när du ligger på sidan??? omöjligt att lite fett inte hänger ner i den positionen anser jag:P Fin e du iaf. kram=)

  1. Hej Sandi!
   Tack! Alla samlar sitt fett på olika ställen och mitt hamnar på rumpa och lår istället för på magen.
   kram