Favoritprodukt

Jag får ofta frågor om vilka skönhetsprodukter jag använder så jag tänkte börja lägga upp mina favoritprodukter då och då.

Så vi börjar med håret tycker jag  – Jag använder alltid samma hårinpackning och har gjort det jättelänge nu – Redken all soft heavy creme.

Det räddar mitt hår efter allt stylande på jobbet och gör det mjukt och följsamt. Jag kör en inpackning i veckan och ofta nere i bastun på gymmet.

Jag tycker att det är den bästa inpackningen jag har prövat och jag har prövat massor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej!

    Skall börja med att säga att din blogg är jätteinspirerande och fin!
    Jag vet att du inte har frågestund nu men jag har några frågor 😛 Jag jobbade lite som reklammodell när jag bodde i Sverige men har nu flyttat till NYC för studier. Jag tänkte fråga dig (för det verkar som att du har jobbat här med) vilken agentur skulle du rekomendera i NYC? Rekomenderar du att skicka in bilder eller är det bättre att gå direkt till agenturen? Tror du det går att kombinera studier med modell jobbet? Ha en fin dag!