Bästa lappen


Ibland när man känner sig som mest nere så händer någonting oväntat som lockar till ett leende.

En lapp från expojkvännen i en vårsko jag inte använt sedan jag var i L.A. Jag tror att han måste ha smusslat ner den där samma dag som vi gjorde slut.

Tänk att jag hittade den just idag när allt kändes så hopplöst.

♥ ♥ ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Gulligt! En sån lapp kan skingra många gråa moln 🙂 Hoppas allt känns mindre hopplöst snart!

 2. Alexandra

  Nej men fy farao vad gulligt. Jag får typ tårar i ögona.

  Varför gjorde ni slut egentligen? Eller jag förstår att långdistansförhållanden är jobbigt, har själv ett med min pojkvän. Men ifall ni älskar varandra båda två, är det inte jättesvårt att ta avstånd från varandra då? Jag vet inte om jag skulle klara det. Då längtar jag hellre ihjäl mig efter min pojkvän och räknar veckor och dagar tills vi befinner oss i samma land igen.

  Tack för en bra blogg! Jag inspireras så av dig och din livsglädje. Du är en tjej med båda fötterna på jorden! Fortsätt vara du!

  Kramar
  Alexandra