Just nu

Trött Tess + Sängen + Percy Pigtails + Breakfast at Tiffanys

Det är jättetråkigt att min teaterklass slutar nästa lördag, vi som har så himla skoj!

I dag fick vi bygga karaktärer och hitta på roliga kroppshållningar och röster åt dem. Det är som en 3 timmars lekstuga och jag har alltid ont i magen av allt skrattande efteråt.

Jag har inte varit på Micheal Jacksondansen på länge, jag har helt enkelt inte riktigt orkat. Det har varit så mycket mer lockande att fika med en vän eller att fixa lite hemma istället. I dag träffade jag upp Rosanne på The Botanist och snackade lite goja. Hon har precis börjat på ett nytt jobb och har jobbat 10 dagar i sträck, så hon var hyffsat trött vill jag lova.

Jag kommer att gå tillbaka till MJ-dansen, det kommer jag, men det får bli när jag har lite mindre att göra i veckorna så att jag känner att jag hinner med både jobb och vänner.

Jag hade egentligen planerat en utgång till Boujis med Josefina ikväll, men vi båda bangade i slutändan. Jag skulle vilja skylla på att jag är modell och försöker att ta hand om min kropp på bästa sätt, men jag tror tusan att sanningen är den att jag börjar bli gammal. Sen är jag ju lite jetlaggad fortfarande, ja vi skyller nog på det.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *