Plastic fantastic?

I dag frågade min klient mig om jag hade opererat näsan.

Jag får ganska ofta frågor om jag har opererat näsa, mun och kindben. Men icke sa nicke, inga skalpeller eller sprutor har kommit i närheten av min kropp  ( Jag har dock tagit bort mina halsmandlar, men det räknas inte).

Inte för att jag är emot skönhetsoperationer på något sätt, mamma har fixat både ögon och näsa. Men jag tycker inte att jag behöver något än, men vem vet, jag kanske vill fixa något senare i livet. Jag tror inte på att ändra, mer på att behålla vad du redan har.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej! Ville bara presentera mig. FIck ett mejl igår som var till alla Spotlifare 🙂 Jag är totalt nykläckt och började inrednings blogga idag på portalen.

  Du har en inspirerande blogg, och så är du makalöst snygg tööösabid 🙂

  Kram
  Jannice

 2. […] See the rest here:  Tess Montgomery @ Spotlife […]

 3. varför undrar dem om du har opererat dig? gillar dem inte modeller som fixat sig lite? 🙂

 4. helt rätt tänk, du är så fin så lägga dig under kniven vore dumt ! 🙂

 5. Det enda du vill få ut av detta inlägg är att säga att du är redan så perfekt i nyllet att du inte behöver operera dig. Jaha, och? Seriöst, vad är meningen med detta inlägg? Har ingen poäng whatsoever. Snark.