Powerplate

Jag fick lite frågor om powerplate.

Jag älskar min powerplate! Jag har testat de kurserna man kan gå på, men har kommit fram till att jag föredrar att träna själv. De missar ganska ofta på kurserna att man ska höja intensiteten och tid per övning med jämna mellanrum.

Just nu är jag uppe i nästa högsta intensiteten i 60 sekunder och jag är ganska död efter 25 minuter. Jag gillar även att välja vilka övningar jag kör per gång med. Oftast brukar det bli en helgenomkörare för hela kroppen med fokus på rumpan, jag vill ha mer rumpmuskler a la J.Lo. 🙂

Annars är powerplaten jättebra att stretcha på och du kan även massera skador och lindra värk. Du kan också förbättra ditt skeletts bentäthet och bli av med celluliter. Låter inte så illa va?

Jag har faktiskt varit med om att jag har tappat för mycket vikt när jag har tränat på powerplaten för många gånger i veckan, så det är definitivt väldigt effektivt.

Om du har en powerplate på gymmet,men inte riktigt vet vad du ska göra med den, kolla in alla videos på youtube och plocka de övningarna som passar dig bäst. Annars kan du i princip göra allt du gör på golvet på en powerplate ( lunges, situps, pressups m.m)

Bara att testa!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Tack för svaret!:) Vad kul, då ska jag nog ge det en chans… 🙂