Hmm?

De är allt lite snåla med bananerna i det här landet tycker jag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. HEJ! jag åker till london snart och undrar lite över vilka klubbar man ska gå på..
  samt hur noga det är med legg o så. vi är 5 tjejer som åker o min kompis syrra är sjutton!! svara gärna här då jag inte har npn bloggg…

  1. Hej Joss!
   Kul att du ska til London!
   Jag gillar Boujis, Kuckuu, Bungalow 8, Tramps och Maddox bäst.
   Men det finns massor med olika klubbar så du kommer nog att hitta många fler du gillar än dem.
   Jag blir aldrig leggad i London, men däremot alltid i Sverige. Jag har inte heller sett någon vakt legga någon annan så jag tror att de flesta ställena är lugna, men får ni nej på ett ställe så finns det en miljon andra!
   Ha så kul!
   Kram
   Tess

  2. Hej Joss!
   Kul att du ska til London!
   Jag gillar Boujis, Kuckuu, Bungalow 8, Tramps och Maddox bäst.
   Men det finns massor med olika klubbar så du kommer nog att hitta många fler du gillar än dem.
   Jag blir aldrig leggad i London, men däremot alltid i Sverige. Jag har inte heller sett någon vakt legga någon annan så jag tror att de flesta ställena är lugna, men får ni nej på ett ställe så finns det en miljon andra!
   Ha så kul!
   Kram
   Tess

 2. HEJ! 😀 tack för svar! det låter jättebra! Kram kram

 3. hahahaha klockrent ! :’D