Hemmaspa

Jag skulle på yoga idag, men jag kände inte för det, så då hoppade jag över det.

Istället körde jag lite hemmaspa med en varmt bad, ansiktsscrub och ansiktsmasker.

De spaprodukterna jag använder just nu kommer från Kiehl’s. Jag köper dem billigt och bra i L.A, de är nästan halva priset där.

Jag börjar med Pinapple Papaya facial scrub, som både har små korn och en massa enzymer i som tar bort gammal död hud.

Efter lägger jag på en djuprengörande ansiktsmask som rensar ut porerna ordentligt.

Jag avslutar med en fuktgivande mask med en massa grönt te och andra nyttigheter i. Den ger mig färgen av en riktigt dålig BUS när de är på, men det stannar som tur var inte kvar efter. Min hud äter alltid upp den här masken, så det är nästan inget kvar att tvätta av.

Efter allt det här smörjer jag in ansiktet med Clarins multi-active nightcreme och Kiehl’s creamy eyetreatment runt ögonen. Jag avslutar med lite Kiehl’s lipbalm #1.

Nu känner jag mig superfräsh och ska gosa ner mig under en filt i soffan och titta på nya Top model.


I skipped my yoga today and took care of my skin insted. I buy a lot of products from Kiehl’s when i am in L.A, they are much cheaper there. Today i used the Pinapple Papaya facial scrub with fruit enzymes, Rare earth poor cleansing masque to kleen out those poores properly and the Soothing Gel Masque that makes me look like i had a bad spraytan. Luckily the colour comes off and its packed with antioxidants and other good stuff. I finished off with Claring multi-active night creme, kiehl’s creamy eyetreatment and some Kiehl’s lipbalm #1. My skin feels amazing now!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *