Bra fråga!

Klär du dig för kvinnor eller för män?Det är ju allmänt känt att män i genomsnitt inte är så modemedvetna och vi alla har fått den där blicken av pojkvännen när vi har satt på oss nåt superinne men kanske lite för annorlunda för hans smak.

Enklaste sättet att svara på den frågan är – Får du mest komplimanger från män eller från kvinnor?

Jag tänker alltid på den jag klär mig för (Om det inte enbart är för mig själv såklart). Går du ut och klubbar och är på jakt efter en man så är klassikerna det säkra kortet. Vitt linne, snygga jeans och höga klackar går alltid hem hos det andra könet.

Men om du ska på tjejmiddag så blir det genast lite mer komplicerat, vilket gör det mycket roligare.
Det tog mig många år innan jag kom på vilken stor skillnad det gör.

Femme Fatale eller Fashionista?

(Kanske både och..?)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *